Seizoen 2022/2023

Het seizoen is nog in volle gang en we zullen dit jaar vanwege corona doorspelen tot eind juni. Als bestuur maken we ons toch al op voor volgend seizoen. Graag als aanvoerder dit formulier invullen voor 21 mei! 

Bedankt voor het invullen! 

David Rijkeboer 
(Technisch Voorzitter SV Putten) 

* Vul al je teamleden in. Nieuwe spelers dienen zich voor 1 juni aan te melden bij de ledenadministrateur (Corwin Hendriksen). De teams moeten minimaal bestaan uit 6 spelers en 1 keeper. Mochten er niet genoeg spelers in een team zitten, dan kan het team aangevuld worden zodat we alle teams 'vol' hebben en alle leden kunnen spelen. We raden je aan teams te maken met 8 man, zodat je iets meer speling hebt qua aan- en afwezigheid. 

Het is vanaf volgend seizoen ook mogelijk een half lidmaatschap te hebben. Wel is het van belang dat er dan in je team minimaal 7 mensen zitten met een volledig lidmaatschap. Mensen met een half lidmaatschap mogen slechts 10 wedstrijden spelen. Zodra zij 11 wedstrijden spelen zullen ze alsnog het volledige lidmaatschap moeten betalen. Wel biedt deze optie mogelijkheid tot het hebben van een extra persoon in het team die 'af en toe meespeelt'. Voor het seizoen begint moet je aangeven of je een half lidmaatschap wilt. 

** Uitschrijven/overschrijven moet voor 1 juni gebeurd zijn. Mochten spelers dus van andere clubs overkomen, moet je dit op tijd doorgeven. 

*** Wij snappen dat de teams die op koers waren voor het kampioenschap eventueel een klasse hoger willen spelen volgend seizoen. Is dat het geval, meld dat dan hier. Spelen in de eerste, hoofd- of topklasse kan alleen door kampioen te worden in de klasse eronder. 

**** Wij geven geen garantie dat de KNVB jullie daadwerkelijk zo inplant.