Bardienst?

Twee of drie keer per jaar is het zover: jullie team heeft bardienst. Met 2 of 3 mensen is het aan jullie verantwoordelijkheid die dag de gasten te voorzien van eten en drinken. Spreek af wie er de keuken in gaan, wie de kassa beheert en wie de drankjes verzorgd. Op die manier is er een duidelijke taakverdeling, waardoor gasten snel geholpen kunnen worden.

De beheerder geeft aan het begin een uitleg, ook kun je bij hem terecht voor vragen. Als bardraaiers mogen jullie zelf 2 consumpties per persoon. Overige consumpties zullen betaald moeten worden. Aan het eind van de avond zal de beheerder met jullie afsluiten. Ook bekijkt hij de kassa en het geld. Wanneer het kasverschil groter is dan €10,- zal dit verschil door jullie betaald moeten worden. Let er dus op dat je goed rekent met het geld.

Als je zelf moet spelen zorg je dat je zo snel mogelijk na je wedstrijd aanwezig bent. Heb je geen wedstrijd? Dan ben je om 20:00 in de kantine. Mocht het jullie als team niet lukken te komen, dan wissel je op tijd met een ander team. 

Op de avond zelf wissel je niet van bardraaiers. Bardraaiers schrijven hun naam in een logboek zodat er altijd duidelijk is wie er achter de bar staan. Tot 23:30 zal de dienst minimaal duren. Drinken is alleen toegestaan in de kantine. Roken kan op de daarvoor bestemde plek.