Het bestuur

Met trots kunnen we schrijven dat SV Putten de grootste zaalvoetbalvereniging van de Veluwe is. Waar je de meeste leden vooral in de zaal actief ziet, zijn er ook een aantal leden die ook in het bestuur actief is. Goed om hen voor te stellen, zodat je weet bij wie je voor je vragen of tips terecht kunt! Ze stellen zichzelf even voor!

Gert Timmer - Voorzitter

Even voorstellen: ik ben Gert Timmer, 58 jaar oud en woon in het buitengebied van Putten, in Stenenkamer. In de zomer van 1987 besloot ik om te gaan zaalvoetballen bij SV Putten. Na twee maanden werd ik gevraagd om toe te treden tot het bestuur. Sinds die tijd heb ik verschillende bestuursfuncties vervuld, de afgelopen jaren in de rol als voorzitter van onze vereniging. Als voorzitter leidt ik de maandelijkse bestuursvergaderingen, hier bespreken we de lopende zaken in de vereniging en de voortgang in de acties waar we mee bezig zijn. Ik vertegenwoordig ook onze vereniging in de Puttense Sportfederatie, de PSF. Daarnaast heb ik in de PSF de rol van penningmeester en zit ik in de commissie die zich bezig houdt met de ontwikkeling van de nieuwe sporthallen. We hebben hier regelmatig overleg met de wethouder van sport en ambtenaren van de gemeente. Als vereniging hebben we onder andere de doelstelling dat we ervoor alle leden zijn om te zorgen dat iedereen op zijn/haar manier kan zaalvoetballen. Als jullie op- of aanmerkingen hebben, of iets willen melden dan hoop ik dat jullie me hiervoor benaderen.

Gerard van Soest - Algemeen Bestuurslid

Ik ben Gerard van Soest, 57 jaar jong en woon in het buitengebied van Putten, in Krachtighuizen. Ik ben begonnen met zaalvoetbal in mijn jonge jaren vanaf 16 jaar, ik heb diverse seizoenen in het eerste en het tweede mogen spelen, en aan het einde van mijn loopbaan, na een zware blessure, heb ik nog een seizoen of 8 in het eerste en diverse andere teams staan keepen. Voor een wedstrijdje fluiten ben ik ook wel te porren, mits op tijd gevraagd. Bij SV Putten vervul ik al jaren een bestuursfunctie en ben tevens voorzitter van de Stichting Zaalvoetbal Putten. Vanuit deze stichting verzorgen wij de sponsoring voor de spelende teams. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een grote groep trouwen sponsors zodat onze teams eenheid van tenue uitstralen in de competitiewedstrijden. Ook combineren we het nuttige en het aangename. Het woordje vereniging staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij al jaren met een enthousiast team!

David Rijkeboer - Technische Zaken

Ik ben David Rijkeboer, 27 jaar en verantwoordelijk voor de technische zaken bij SV Putten. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de team- en competitieindeling.Daarbij heb ik veel contact met de KNVB om alles zo goed mogelijk voor de club te regelen. Ik ben sinds mijn 17e lid en zit sinds een jaar of 6 ook in het bestuur. Momenteel werk ik als Safety Manager Events bij Vinke Vision in Ermelo. Naast dat ik gek ben van voetbal, sta ik ook vaak in de sportschool en gooi ik af en toe een pijltje. En anders kan je mij in de kantine vinden met een pilsje!

Corwin Hendriksen - Ledenadministratie

Hoi, ik ben Corwin Hendriksen. Ik ben lid van SV Putten sinds 2007. Sinds 2010 zit ik in het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. In het dagelijks leven werk ik als administratief medewerker bij Jonker & Schut Internationaal Transport. Na jarenlang in het eerste gespeeld te hebben speel ik nu in het 6e. Naast zaalvoetbal doe ik ook aan veldvoetbal en skeeler of schaats ik graag.

Jorgen Hendriksen - Communicatie & Media

Ik ben de tweede Hendriksen in het bestuur zoals je kunt lezen, Corwin is namelijk mijn broer. Ik ben nu al meer dan 10 jaar lid van SV Putten, waarvan 7 jaar als bestuurslid. Ik ben ooit begonnen in de jeugd bij de A1 van SV Putten. Na wat jaren in de 1e klasse heb ik afgelopen jaar de overstap gemaakt naar SV Putten 1. Binnen SV Putten ben ik verantwoordelijk voor alle content op Instagram en de website. Ook werk ik al 4 jaar mee aan de SV Puttenaer. In het dagelijks leven sta ik voor de klas, waar ik les geef aan groep 8. Ook geef ik daar de gymlessen, maar het allerliefst sta ik in de zaal in 'de Tricolores' van SV Putten! Met camera of bal maakt me niet uit!

Edward Rozendaal - Penningmeester

Als penningmeester regel ik de financiën van SV Putten sinds 2015. Denk aan de contributie inning, facturatie, en de jaarrekening. Daarnaast speel ik dit seizoen bij het derde en het zevende. Ik reis graag of ben sportief bezig: op wintersport om te skiën en in de zomer ben ik wakeboard instructeur bij Zeumeren en geef ik Kitesurfles op Ameland. Daarnaast ben ik interim marketing manager bij verschillende bedrijven.

Mart Schuurman - Bardienst & Evenementen

Mijn naam is Mart Schuurman. Binnen de vereniging zullen de meeste mij wel (her)kennen als de keeper die elke week wel weer bij een ander team onder de lat staat. Naast het keepen ben ik ook actief als bestuurslid van SV Putten. Hier ben ik verantwoordelijk voor de evenementen en de bardienst. Dus heb je vragen over evenementen, de bardienst of zoek je een keeper kan je mij altijd vragen!

Christian Posthouwer - Sponsoring

Hey! Mijn naam is Christian Posthouwer. Sinds dit seizoen ben ik als bestuurslid (samen met Gerard van Soest) verantwoordelijk voor de sponsorzaken binnen de vereniging. Buiten mijn werk bij SV Putten ben ik ook actief bij de KNVB als lid van de Tuchtcommissie Noord- Oost. Als je rondloopt met vragen over sponsorzaken, kun je me altijd even aanspreken!