Seizoen 2024/2025

Het seizoen loopt helaas al weer ten einde. De laatste wedstrijden worden nog gespeeld, maar daarna is het toch echt even klaar. Tot 20 mei krijg je de tijd om als aanvoerder je team in te schrijven. 

Let wel even op dat 'de vierde klasse', volgend jaar niet meer bestaat. Vanwege de huidige aantallen in de hoofdklassen en 1e klasse, zullen deze worden samengevoegd tot twee hoofdklassen. Dit heeft tot gevolg:

  • 2e klasse wordt 1e klasse

  • 3e klasse wordt 2e klasse

  • 4e klasse wordt 3e klasse

  • de 4e klasse in de categorie B komt te vervallen


Bedankt voor het invullen! 

David Rijkeboer 
(Technisch Voorzitter SV Putten) 

* Vul al je teamleden in. Nieuwe spelers dienen zich voor 1 juni aan te melden bij de ledenadministrateur (Corwin Hendriksen). De teams moeten minimaal bestaan uit 6 spelers en 1 keeper. Mochten er niet genoeg spelers in een team zitten, dan kan het team aangevuld worden zodat we alle teams 'vol' hebben en alle leden kunnen spelen. We raden je aan teams te maken met 8 of 9 man, zodat je iets meer speling hebt qua aan- en afwezigheid. 

Het is ook dit seizoen weer mogelijk om een half lidmaatschap te hebben. Wel is het van belang dat er dan in je team minimaal 7 mensen zitten met een volledig lidmaatschap. Mensen met een half lidmaatschap mogen slechts de helft van het aantal competitiewedstrijden spelen. Zodra zij meer wedstrijden spelen zullen ze alsnog het volledige lidmaatschap moeten betalen. Wel biedt deze optie mogelijkheid tot het hebben van een extra persoon in het team die 'af en toe meespeelt'. Voor het seizoen begint moet je aangeven of je een half lidmaatschap wilt. 

** Uitschrijven/overschrijven moet voor 1 juni gebeurd zijn. Mochten spelers dus van andere clubs overkomen, moet je dit op tijd doorgeven. 

*** Wij snappen dat de teams die op koers waren voor het kampioenschap eventueel een klasse hoger willen spelen volgend seizoen. Is dat het geval, meld dat dan hier. Spelen in de eerste, hoofd- of topklasse kan alleen door kampioen te worden in de klasse eronder. 

**** Wij geven geen garantie dat de KNVB jullie daadwerkelijk zo inplant.